Visit Sapa, Vietnam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rejsetip:

Hvis rejsen går til Vietnam vil jeg klart anbefale dig at tage et smut forbi Sapa. Det er en af de nordligste byer i Vietnam, som ligger helt op til grænsen til Kina. Her er ikke specielt varmt, ofte regner det faktisk.Men her er en vidunderlig natur du ikke ser mange andre steder. Her er masser af bjerge og noget af det som er helt unikt ved dette sted er rismarkerne som ligger i plantager op ad bjergene. Nok har man set rismarker i Vietnam, men her er de nærmest et kunstværk. Kommer du i høsteperioden ser du mennesker overalt der går rundt i rismarkerne.

Der er fyldt med liv i de små lokalsamfund. Særligt lægger man mærke til deres påklædning. Ofte går de rundt i deres etniske dragter lavet af en plante de selv dyrker. Dette giver den mørkefarve. Det mikser de så med tilbehør i alle mulige flotte farver og mønstre, som ses på billedet med stof der hænger til udstilling.

Der er også rig mulighed for trekking i Sapa’s bjerge. Alt fra dagsture til overnatning hos de lokale med masser af vandring. Blandt andet kan du bestige Indokinas højeste bjerg Fansipan som tager 2-3 dage. Dette kan personligt varmt anbefales hvis man er til den slags udfordringer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s