Foodstyling event – Yelp

I dag har jeg været til et foodstyling event med Yelp i Kødbyen. Eventet var i samarbejde med Fleisch så vi fik lov til at låne deres spisested og mad. Der var mødt en masse søde damer op, som alle var klar til at tage en masse flotte billeder af mad.

Først og fremmest fik vi en præsentation af Camilla som er København Community Manager for Yelp. Hun fortalte om hendes erfaringer med at tage billeder af maden, når hun var ude at spise. Dernæst var madskribenten Maria E. forbi og give tips/tricks til det perfekte madbillede derhjemme/ude. Det var alt fra at fjerne lamper, rykke plads for at få det bedste lys, bestille bestemt mad, til at stå på stole og bruge andres iphone blitz til at få det helt perfekte madbillede. Der var rigtig mange gode tips der helt sikkert kan bruges fremover til det næste madbesøg. Det var helt rart at være i selskab med en masse andre mad/billedeglade tosser 😀 Så det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager i Yelp’s events. Vi startede morgen ud (10:00) med en velkomst crossaint og ellers stod den på 4 workshops.

1 workshop: Her skulle vi tage billeder af maden, som var placeret tættest på vinduet. Dermed udnytte det naturlige lys vi fik. Her måtte vi låne alt det mad vi ville fra Fleisch. De havde virkelig nogle lækre retter der både blev sat på bordet, gulvet og rykket en del rundt på.

2 workshop: Her skulle vi selv skære grøntsager, frugt og diverse ud og style.

3 workshop: Ved denne post skulle vi style en goodiebag. Denne opgave synes jeg var sværest, fordi tingene var meget store og kantede hvilket gjorde billede rodet. Lyset var heller ikke det bedste, så det var en udfordring at få en lækkert billede.

4 workshop: Sidste workshop var at tage billede af maden, når der var dårlig belysning. Jeg synes dog ikke det gjorde billeder så slemme alligevel, for med den rette baggrund skulle nok blive godt alligevel.

Så alt i alt en rigtig hyggelig formiddag hos Fleisch med en masse søde damer! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisements

One thought on “Foodstyling event – Yelp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s