WestMarket, Vesterbro

WestMarket: Vesterbrogade 97, 1620 København.

Streetfood markederne popper op over det hele i København. Forleden var jeg i Lyngby Centeret hvor de også havde fået nogle stande med blandt andet pulled duck, italiensk og japansk delikatesser. Derudover havde Carlsberg også i vinters et streetfood marked. Jeg er  dog ikke sikker på om det stadigvæk findes!

Vær forberedt på at det ikke er nemt at finde en parkeringsplads i nærheden hvis du kommer i bil. Hvis du til gengæld er på cykel ligger der en baggård bagved WestMarket, hvor der er mulighed for at få cyklen i et stativ. Mit første indtryk af stedet da jeg kom ind ad hoveddøren var at det virkede tomt. Standene findes på begge sider af “gaden” man går igennem. Jo længere man kommer ind i bygningen destro mere åbent føles det, da den deles op i to gader og der dukker områder med borde og bænke op. Ved hovedindgangen finder du et stort skilt som giver overblik over boderne,til som er delt op i A-E. Hvis du vil se en liste over alle standene så klik ind på deres hjemmeside her.

Bao, bao og lidt mere bao!

Udvalget er rimeligt, dog savner jeg lidt flere asiatiske muligheder, da jeg er stor fan af asiatisk mad. Synes dog udvalget er varieret med både delikatesser, drikkelse i forskellige afskyninger, kage og diverse “helsestande”. Vores valg gik på japanske og thailandske Bao i forskellige varianter. Bao er en dampet bolle, som kan serveres åben med fyld. Vi fik det både ved en japansk stand Super Bao og ved Kiin Kiin To Go. Derudover var vi forbi Muh and Oink, Acai Fruit Bowls og Juices & Shakes. Generelt synes jeg stedet var rigtig hyggeligt, og dejligt det ikke var så proppet med mange mennesker, som man godt kan opleve der er på Papirøen.

Men er du i nærheden af WestMarket, så synes jeg klart at det er værd at snuppe en snack derinde! 🙂

P3070437

 

Advertisements