Hiking in Kobe – Nunobiki Watetfall

Er du til vandring i smuk natur, men ikke har taget det helt store udstyr med til Japan, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage på hiking i Kobe! Vi tog en “kort” tur fra Shin-Kobe station (bunden af Mount Rokko) og op til Nunobiki Herb Garden hvor man kan få en smuk udsigt over Kobe havn. På turen derop er der smukke vandfald (8m, 9m og en på 43m), en dæmning og udkigspunkter. 

Turen tager ca. en time med 4 km op til den første Ropeway station på bjerget. Man kan også vælge at tage Ropeway fra bunden (man skal gå et stykke fra Shin-Kobe station til startstedet) og derfra tage svævebanen op til Herb Garden og så vil jeg anbefale at gå en smuk tur op igennem haven til top stationen hvor der er en cafe og små butikker (ikke maden værd) Derefter kan man vandre ned igen eller tage svævebanen. Koster 900 yen = 60 kr ca. for en vej. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s