Papa Ramen

food-collage

Torsdagsaften efter jeg officielt gik på læseferie blev til en ren impulsiv middag med kæresten på Papa Ramen (studiestræde). Jeg har smagt ramen et par gange da vi var i Japan i sommers, og også på Ramen to Bíiru på Nørrebro, så forventningerne var da lidt høje. Papa Ramen på studiestræde er en lille men meget hyggelig restaurant. Der er nok plads til 12 siddende mennesker på høje stole, men der har heldigvis rigeligt med plads da vi ankom lidt tidligt.
Vi valgte at bestille gyoza som jeg personligt elskede fra Japan turen, og desuden bao til forret. Gyoza med gris, forårsløg og ingefær. Bao lavet af dampet brød med hoisin (suace), jordnødder, forårsløg, agurk og brasieret svinebryst. Forretterne var smadder gode, dog kunne gyozaerne godt have været lidt mere sprøde og krydret lidt mere. Det er selvfølgelig smag og behag! Bao var virkelig mørt.

Vi skulle selvfølgelig også bestille ramen og vi valgte to forskellige slags. Jeg valte en Tan Tan Men: Klar fond på kylling med taré af chilibean, miso, og chorizo, toppet med, krydret hakket nakkefilet, bakchoy, forårsløg, majs og æg. Jeg blev overrasket over hvor stærkt den var og hvor meget fyldt der var i! Så du får i hvert fald noget for pengene, da den her fætter kostede blot 100 kr! Er du til det mindre stærke med stadigvæk krydret så kan Tonkotsu anbefales (det andet billede)

Alt i alt gik jeg derfra med en fuld mave og godt humør. Super hyggeligt sted, men heller ikke et sted man sidder i så lang tid (ramen er i Japan en hurtig ret, som tager kort tid at lave og hurtig at spise). Dog hvis I er flere og gerne vil sidde lidt længere så tag på Papa Ramen på Vesterbro, da den er større.

 

img_3317

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_3319

Advertisements