Places to eat in Tokyo, Japan

Shabushabu Onyasai Ebisu

Det første rigtige japanske måltid jeg fik i Tokyo var shabu shabu i “all you can eat” udgaven. Man vælger en suppe, og dernæst får man masser af grøntsager, kød slides og tilbehør. Man kan løbende bestille mere, så du går ikke derfra og er mæt! Ligger tæt på Ebisu stationen.

 

“Yakitoriya Smile, Nakameguroy” er stedet hvis du godt kan lide grillet kød/lever/hjerte/skind. Der er både gris, kylling og oksekøds varianter. Det specielle ved stedet er at der næsten ingen kontakt er med personalet, da man løbende bestiller via. Ipad som primært er på japansk. En udfordring, men der er masser af billeder! Stedet ligger tæt på Naka-Meguro Station.

 

“Kouberokkoumichi Gyunta Marunouchi” Stedet hvor der laves teppanyaki. Vi var der til frokost, så der var bestemte menuer man kunne vælge i mellem. Pladen er brændende og holder maden varm som er placeret på nogle metal/træ pakker. Virkelig dekorativt! Stedet ligger tæt på Tokyo Station.

 

“Yakiniku Shimizu” Grill selv stedet. Ligger lidt skjult, men et rigtig godt lokalt sted. Der alt slags kød hjertet begærer, som du selv har mulighed for at grille. Dertil kan man bestille lækre salater, ris og tilbehør. Stedet ligger tæt på Fudoumae Station.

 

“Watami Asakusa Kaminarimon” Her er alt hvad det japanske hjerte begærer! Der er sågar horse meat sushi, dog var den der ikke på dagen, så det missede vi “desværre”. Vi bestilte en masse ting, og gik derfra og havde brugt under 300 kr. så vidt jeg husker. Der er både kød, sushi, fisk, dumblings og lækre drinks! Stedet ligger tæt på Asakusa Station.

 


“Din Thai Fung” Stedet at få dumblings af kvalitet. Her kan du få den kendte dumbling xiaolongbao, som er dumblings med suppe indeni. Der er en vejledning på bordet til hvordan den spises. Er du ikke så glad for dumblings har de også lækre supper (ramen)!

Håber I fik noget ud af de korte beskrivelser af steder man kan spise i Tokyo. Det er blot til inspiration, da man selv skal ud at opleve det! 😉

 

Advertisements