Running Ping – Sushi

I weekenden gik turen til Aarhus og skulle mødes på en restaurant med en veninde. Havde ledt efter dumblings i Aarhus, og fik tippet omkring dette her spisested. Da de kun havde en slags dumblings man kunne få til forret, valgte jeg deres lunch “all you can eat” menu. Her kunne man vælge i mellem en masse forskellige forretter, sushi (futomaki, uramaki, kaburimaki), rispapirs retter og desserter og tilbehør) for blot 178 kr (i 2 timer), levner du mere end 3 stk skal der betales pr. styk! (Deres aftens menu er lidt dyrere og fungerer som running sushi i stedet)

Jeg valgte edemame bønner og miso lakse suppe til forret og derefter en masse sushi med blandt andet laks, da jeg er stor fan af det! I sær flamberet laks 😛 Var overrasket over prisen i forhold til kvaliteten. Det var super lækkert sushi og ruller! Indretningen af stedet er meget afslappet men stilet med blandt andet kæmpe plakater, en øl væg, flotte lamper og japanske figurer til pynt. Et sted jeg varmt vil anbefale! 🙂
  


img_5106-1

Advertisements