Copenhagen Street Food, Papirøen

Copenhagen Street Food: Hal 7 & 8 Papirøen, Trangravsvej 14, 7/8, 1436 København K

Første råd hvis du tænker at besøge Copenhagen Street Food på Papirøen – Undgå at tage forbi en lørdag eftermiddag med mindre vejret er godt! Der vil være rigtig mange mennesker og ikke nok siddepladser, hvis det er for koldt at sidde udenfor. Derudover skal det siges at stedet er super hyggeligt! Masser af forskellige typer stande med forskelligt mad, så er helt sikker noget til en hver smag. Jeg gik igen efter det asiatiske og endte ved en koreansk stand.

Det endte med, at jeg bestilte 2 bao med kylling, og de var i hvert fald ikke nærige med kødet eller for den sags skyld chilien! Næste gang må jeg nok overgive mig og prøve en anden verdensdel. 😉 Det skal siges, at der også er mange stande med drikkevarer til overkommelige priser. Jeg vil anbefale at man køber forskellige retter, som hvis man er flere kan dele. På den måde kan man få smagt på en masse forskelligt uden at være bange for at det skal gå til spilde, hvis man ikke kan lide det. Hvis I er en større gruppe dog mindre end 10 ad gangen kan der bookes et bord i “Drivhuset” som er placeret i midten af hallen.

Hvilke stande kan I anbefale på Copenhagen Street Food? 🙂

P9240812OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5758

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3180466

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Advertisements